av Lilleva | februar 4, 2009  

Ikke lett å være hysterisk Findusmamma..

Huff, det er ikke lett å være hysterisk hundemamma altså.. Lillegutt har hatt en kul på øreflippen i en mnds tid, den begynte som en pitteliten greie på størrelse med en flått som nettopp har satt seg- men så begynte den å vokse. Var hos veterinær for et par uker siden, men da sa de at det muligens bare var en hudinfeksjon som ville gå tilbake av seg selv, så de ville vente litt.
Den ville imidlertid ikke gå vekk, og vokste litt til, så nå syntes jeg nok var nok. Idag hadde vi time for fjerning av dette, og jeg var som vanlig nervevrak. Hater at gutten min er syk på noen måte, og er ikke glad i dop og narkose- vi har hatt våre dårlige opplevelser av det.
Som vanlig måtte han ha dobbel dose, pluss litt ekstra inne på operasjonsstua, for å roe seg helt. Jeg fikk dessverre ikke være med inn, til min store fortvilelse. Pleier å ville det, men det var ikke plass.

Det tok en stund, så vi gikk en tur i butikken mens vi venta, bedre for meg å ikke tenke så mye på det. Men jeg gikk nå ut derfra med tårer i øya, selv om det bare var en liten operasjon. Sånn er nå jeg..

Heldigvis gikk alt fint, de hadde fått det hele vekk med laser så de slapp å skjære- det var jo en periode mulighet for at de måtte kutte vekk noe av øreflippen. Heldigvis beholdt han hele øret!:) Han gikk for egen maskin ut fra veterinæren, men nå sover han som bare det her hjemme. Tar på å få allslags medikamenter sprøyta inn i seg!:)
Jeg priser meg faktisk lykkelig nå, for at jeg er sykmeldt pga plager i svangerskapet, for da kan jeg være hjemme med gutten min og passe på at han har det bra. Tror ikke jeg hadde hatt det noe godt om jeg hadde måttet gå fra ham imorgen… Jada, jeg ER hysterisk og overbeskyttende!:)

Kulen er sendt inn til Veterinærhøyskolen for analyse, for selv om den sannsynligvis er godartet, så kan man jo ikke garantere det før man har sjekket.

Vi krysser fingra for at den er godartet!:)

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Håper alt er bra med den skjønne Findusen.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Kategorier

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00