av Lilleva | april 10, 2009  

Findus’ lille pusesøster har vært på utstilling:)

Lillepus

Lillepus

 

 

 

 

 

 

Ja, da var vi i påskeuken. Jeg er sykmeldt pga bekkenet om dagen, så jeg har jo ‘fri’ hele tiden, men det er rimelig kjedelig å gå og surre hjemme alene når alle andre likevel jobber. Da er det mer trivelig når folk rundt har fri de også!

I begynnelsen av uka var vi en tur hos mine foreldre, det blir vel siste turen sørover på en god stund. Nå i selve påsken slapper vi bare av hjemme, det er knallvær, så gubben holder på ute i hagen. Jeg sitter nå stort sett bare her, siden jeg har ganske vondt i bekkenet, ellers varierer jeg med å gå endel turer med Findus. Heldigvis greier jeg det enda, det er faktisk best for meg å røre på meg, så lenge det foregår rolig og over korte økter. Så han får 2-4 turer hver dag på ca en halvtime hver nå da, samtidig som han er mye ute i hagen og hjelper til, hehe..

Ellers er det katteutstilling her i helgen, og vi har meldt på Snøpus. Første dagen var idag, og jeg må si det var en ny opplevelse- jeg er jo vant til hundeutstillinger jeg. Et litt annet system her gitt, både i bedømming, regler og annet. Ikke minst var det nytt at man ikke kan gå før heeeele utstillingen er over, selv om ens egen katt ikke går videre feks. Eller, man kan gå selv, men ikke ta med katten.. Som om jeg hadde forlatt pusen min der helt alene, liksom..:S Litt rart egentlig, menmen. Jeg søkte om dispensasjon jeg da, siden jeg har en mnd igjen til termin og ikke orker å sitte pal så lenge. Blir nok det samme imorgen også, så jeg håper de aksepterer det.

Lille Snøpus syntes også det var rart å være med, dette var nytt for henne. Først var det litt vel skummelt for hennes smak, på et tidspunkt kom hun seg nesten ut av buret gjennom sprinklene også- men så plutselig var alt greit, og hun sovnet:). Jeg fikk tatt et proff fotografbilde av henne der også, av Kongrofotografen, så det gleder jeg meg til å få.

I ringen var hun veldig flink, viste seg fint frem og var grei mot dommeren. Han likte henne veeeldig godt, og hun fikk kjempeflott kritikk- og vant sin klasse med Ex1. Hun ble kun slått til BIV (Best i Variant) av en 5 mnd gammel hannkatt, en nydelig sådan.- som senere ble enstemmig BIS (Best in Show) idag! Så det er slett ingen skam å bli slått av en sånn flottas.:) Du kan lese mer om resultatet og kritikken hennes HER  Forklaringer på plasseringer etc på katteutstilling, finner du her.

Ellers er det ikke lenge før Emilie titter frem, offisielt er jeg nå høygravid, og har knappe 5 uker til termin. Nå er det meste i hus, barneseng er satt opp, bagen nesten ferdigpakket, og vogna hentes etter påske!:) Så får vi håpe jeg ikke føder 1-3 mai da, for da er det hundeutstilling!:)

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Snodig at dette ikke kommer opp på innleggssiden- skjønner meg ikke på det nye systemet jeg:S
Hmm..

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Hei!
Du er vel rammet av samme sykdom som meg: vi eksisterer ikke! Mine kommentarer (på min blogg) vises heller ikke! *smask*

Hmm, men tro om den vises nå da?

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Ja, et eller annet snodig er det..:S
Men hvordan svarer man på enkeltkommentarer, forresten? *blond* :)

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Du må hake av for synlighet under innstillinger. Enkeltkommentarer svarer du med å trykke på rediger i kommentaren og skriv inn ditt eget svar under kommentaren. Klønete og vanskelig, ja.

prøvde å gjøre den synlig nå, så da får vi se.:) tungvint med svaringen da, må jo styre en masse for at det ikke skal se ut som om det er den som kommenterer som har skrevet det også..

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Alt er tungvindt med det nye VGB ;)

Hehe, ja, jeg ser det :)

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

For en utrolig skjønn jente!

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Kategorier

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00