av Lilleva | april 11, 2009  

Snøpus på utstilling igjen

Snøpus på utstilling

Snøpus på utstilling

Ja, da var hele utstillingshelgen over for lillepusa. Hun fikk samme resultat som igår, vant sin klasse med Ex1 og fikk igjen kjempebra kritikk- men ble slått til BIV av samme pusen som igår. Akkurat hva dommeren skrev om henne er umulig å lese fra seddelen, da skriften var så utydelig, men han sa masse flott- og jeg kan se det står ‘excellent’ (utmerket) på alle seksjoner, så det må jo være bra:) Broren til Snøpus, Så Rå- som er brunmasket- ble idag BIV, NOM og BIS, så genene i slekta er det intet i veien med!:) Utstillingsresultatet finner du HER.

Det har vært noen slitsomme, men spennende dager da, dette er jo nytt for meg. Mye å holde styr på, men moro å få høre hva andre mener om pusa. Og ikke minst har det morsomste vært at så mange fra publikum har kommet bort og akket og oiet seg over hvor vakker hun er, og lurt på om de har kunnet ta bilde og så hvor jeg har fått henne fra. Fikk fem ulike henvendelser idag ang. dette, så det er liten tvil om at mange synes hun er veldig vakker til tross for utstillingsfeilen på tåa. Nå er det 2 uker til neste utstilling, så får vi se hvordan det går der. Ulempen er at han som har slått henne stiller der også, så da vinner han vel igjen.Snøpus har dessverre fått noe på øyet nå da, så det når jeg kom hjem. Er bare på det ene øyet, så hun må ha fått noe innpå, men det klør visst, og kommer puss ut. Nå er det jo helg, så det er ikke så lett å komme seg til veterinær, så jeg skal skylle med saltvann og evt ha på litt salve inntil videre.

Findus har stelt hjemme med Petter imens han, like greit. Vi har nå gått oss noen turer når jeg kom hjem likevel, synes jeg må det. Det er jo koselig for oss begge da, og Findus er tross alt gullungen min.:)

 

 

 

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Skal si hun har vokst, Snøpus :)
Gratulerer, og hils masse til gode Findus :)

Ja, hun har vokst masse- veier 1,9 kilo nå og er ei herlig lita frøken :) Findus takker for hilsen!

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Gratulerer! Fantastisk fin katt du har fått deg, da! Spesielt bildet fra i går, det er nok en skikkelig liten rasefrøken du har fått deg der…

Vi har fortsatt en “nedstrippet” hund selv om stripelsen kommer overalt slik den skal. Napper jevnlig, og tror han skal bli “excellent” han også.

Venter på bilder fra en annen nydelig liten jente “snart” også…

Lykke til med familieforøkelsen!! Det blir nok det fineste minnet fra 2009.

Takktakk- vi gleder oss veldig, er bare litt over 4 uker igjen nå.:) Begynner å bli liten plass inni her ;)

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Kategorier

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00